Categorieën

Service

Vrijwilligers geslaagd voor basisscholing

Vrijwilligers geslaagd voor basisscholing
Gezond

Vrijwilligers geslaagd voor basisscholing

  • Redactie
  • 04-10-2019
  • Gezond
Vrijwilligers geslaagd voor basisscholing
VLAARDINGEN - Op dinsdag 1 oktober was het feest bij De OproepCentrale. Een groep nieuwe vrijwilligers mocht een certificaat in ontvangst nemen, omdat zij de Basisscholing ‘De goed onderlegde vrijwilliger’ met succes hebben afgerond.

Tijdens de scholing passeerden diverse onderwerpen de revue, zoals grenzen en verwachtingen, motivatie om vrijwilligerswerk te doen en verschillende ziektebeelden. Dankzij deze scholing beginnen de kersverse vrijwilligers met de juiste verwachtingen en vaardigheden aan hun vrijwilligerswerk. 

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waar je zelf ook veel van kunt leren? Waar je niet alleen veel voldoening van krijgt, maar ook persoonlijke ontwikkeling kunt realiseren dankzij goede begeleiding en een gevarieerd aanbod aan cursussen en scholing? Dan is De OproepCentrale op zoek naar jou! Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij De OproepCentrale? Neem dan contact op met een van de coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of mail naar [email protected] . Kijk voor meer informatie op www.oproepcentrale.nl .

 

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →