Categorie├źn

Service

Werk aan de Beneluxtunnel

Werk aan de Beneluxtunnel
Nieuws

Werk aan de Beneluxtunnel

  • Redactie
  • 02-01-2023
  • Nieuws
Werk aan de Beneluxtunnel

archieffoto: Flashphoto

VLAARDINGEN - Rijkswaterstaat voert in het weekend van 13 januari tot 16 januari werkzaamheden uit in de Beneluxtunnel (A4) richting Bergen op Zoom. De tunnel heeft per rijrichting 2 tunnelbuizen. Eén tunnelbuis (rechts, buis A) is afgesloten, net  als de op- en afrit Vlaardingen-Oost (16) in zuidelijke richting. De andere tunnelbuis (links, buis B) blijft open. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en vertraging van zo'n tien tot dertig minuten. 

Werkzaamheden
Boven de in- en uitgang van de tunnel bevinden zich stempelbuizen (dwarssteunen) die zijn voorzien van hitte werende bekleding. Deze hitte werende bekleding is aan vervanging toe. Van vrijdag 13 januari 21.00 uur tot maandag 16 januari 05.00 uur is ter voorbereiding op bovengenoemde werkzaamheden, de rechterbuis (A) van de Beneluxtunnel richting Bergen op Zoom gesloten.
 
Als de werkzaamheden door slecht weer niet door kunnen gaan, is het weekend erop als reserveweekend gepland van vrijdag 20 januari 21.00 uur tot maandag 23 januari 05.00 uur.