Categorie├źn

Service

Win een gratis Noblechairs gamestoel, grijp je kans!

Win een gratis Noblechairs gamestoel, grijp je kans!
Winkelen

Win een gratis Noblechairs gamestoel, grijp je kans!

  • Ingezonden mededeling
  • 28-02-2023
  • Winkelen
Win een gratis Noblechairs gamestoel, grijp je kans!

Schrijf je nu in voor de Yorcom Winactie en maak kans op de nieuwste Noblechairs gamestoel t.w.v. 549 euro!

Ga naar de Yorcom campagnepagina: Win een Noblechairs gamestoel en laat je e-mailadres achter. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link, als je daar op klikt, is je deelname bevestigd en doe je automatisch mee met deze fantastische Winactie.

Ook als je nog geen klant bent bij Yorcom kan je gewoon meedoen! De winnaar maken ze bekend via hun nieuwsbrief en als je ingeschreven blijft doe je automatisch mee met hun volgende Winacties.

Noblechairs Legend, een legende ontstaat!

De Legend serie is het nieuwste model van Noblechairs met een unieke uitstraling. De geheel nieuwe vorm van de gamestoel, slank, strak en uniek, heeft vele ergonomische functies voor mensen die langer op een goede stoel willen zitten. Deze gamestoel is tevens voorzien van de NEN EN1335 certificering, een must voor een Arbo geschikte bureaustoel.

Hij is verkrijgbaar in verschillende stijlen en geschikt voor iedereen die het hoogste comfort en de beste ergonomie wenst zonder afbreuk te doen aan de onmiskenbare stijl van Noblechairs.

Beste gamestoel 2023

De Noblechairs Legend serie wordt nu al benoemd tot de meest belovende stoel van 2023. Met zijn verschillende kleuren en combinaties trekt deze de aandacht. Het is een kwestie van tijd voordat de Noblechairs Legend gamestoel z'n eerste grote nominatie krijgt.

Geschiedenis gamestoel

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van de gamestoel? Zie hier het ontstaan van de gamestoel in 2006. Van auto naar je bureau, zo simpel kan het zijn.

YORCOM

Hoogstad 265-267, Vlaardingen

Meer over YORCOM →