Categorieën

Service

Winterfeest bij IKC Erasmus

Winterfeest bij IKC Erasmus
Onderwijs

Winterfeest bij IKC Erasmus

  • Redactie
  • 21-12-2023
  • Onderwijs
Winterfeest bij IKC Erasmus

VLAARDINGEN - Integraal Kindcentrum (IKC) Erasmus sluit het jaar af met een spetterend winterfeest voor de ouders en kinderen. De kinderen namen op 21 december 2023 tussen 10:00 en 14:00 uur op het speelplein deel aan allerlei spelactiviteiten. Er is een springkussen met glijbaan, draaiende wiel simulator, ballon vouwen, vier op een rij XXL, zeskamp en het spel vallen en opstaan. De kinderen kunnen ook tijdelijke henna tatoeages laten plaatsen.

En bij een feest hoort wat lekkers, dus de kinderen krijgen naast een gezonde lunch ook wat popcorn, een suikerspin en een oliebol. Voor de ouders is er een koffie- en theecorner op het speelplein.

Het Integraal Kindcentrum heeft een lastig jaar achter de rug qua bezetting. Het team wil samen met de ouders en de kinderen vieren dat dat nu achter de rug is, omdat gekwalificeerde mensen de weg weten te vinden naar IKC Erasmus. De teamleden kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst.

Wie zijn wij?

Integraal Kindcentrum Erasmus is kleinschalig, waardoor de teamleden alle kinderen goed kennen. Normen en waarden zijn zeer belangrijk. Integraal Kindcentrum Erasmus is een Vreedzame School en vormt een democratische gemeenschap. Samen met de pedagogisch medewerkers van de Peuteropvang vormt het team een Integraal Kindcentrum.