Categorieën

Service

Wisseling van de wacht bij Van Zon makelaars

Wisseling van de wacht bij Van Zon makelaars
Wonen

Wisseling van de wacht bij Van Zon makelaars

  • Ingezonden mededeling
  • 12-07-2023
  • Wonen
Wisseling van de wacht bij Van Zon makelaars
VLAARDINGEN - Het was een gezellige drukte bij Van Zon Makelaars op de Billitonlaan 88 afgelopen donderdagmiddag. Collega makelaars, notarissen, financieel adviseurs, vrienden, familie en andere genodigden van John en Ineke van Zon kwamen bijeen om het glas te heffen op de afgelopen jaren. Na ruim 37 jaar hebben John en Ineke Van Zon afscheid genomen van hun makelaarskantoor om van hun pensioen te gaan genieten.

John (70) en Ineke( 66) vinden het mooi geweest. In Ysolde Houdijk en Els van den Tempel hebben ze enthousiaste opvolgers gevonden om het kantoor voort te zetten. Per 1 juli 2023 is het kantoor officieel overgegaan naar beide dames. Zij zullen vanuit het vertrouwde pand aan de Billitonlaan 88 met frisse energie de werkzaamheden gaan voortzetten. Els is al bijna tien jaar verbonden aan Van Zon Makelaars en is voor velen een bekend gezicht. Ysolde heeft ervaring opgedaan bij andere kantoren in Vlaardingen en omgeving en is ook geen onbekende in de makelaardij. 

De overdracht van Van Zon Makelaars van John en Ineke van Zon naar Ysolde Houdijk en Els van den Tempel is soepel verlopen. De laatste weken voor de overdracht is hard samengewerkt om lopende zaken zo netjes mogelijk over te dragen. John had al eerder besloten het wat rustiger aan te gaan doen. En hoewel Ineke nog steeds dagelijks met veel plezier naar de Billitonlaan reed, kijkt zij ernaar uit meer tijd met John door te kunnen brengen.

De vertrouwde naam Van Zon Makelaars blijft. Wel zullen de nieuwe eigenaren de komende jaren hun eigen draai en sfeer aan het kantoor gaan geven. Voorop blijft staan dat zij hun vak met veel plezier uitvoeren en graag voor hun klanten klaarstaan. Bent u in de buurt? Kom gerust eens langs op de Billitonlaan 88. En als u uw woning wilt verkopen, laten taxeren of een nieuwe woning wilt aankopen, dan u hiervoor uiteraard terecht bij Van Zon Makelaars.