Categorie├źn

Service

Zin op Zondag met Willy Atema

Zin op Zondag met Willy Atema
Uit

Zin op Zondag met Willy Atema

  • Redactie
  • 10-11-2022
  • Uit
Zin op Zondag met Willy Atema
VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 20 november ben je van harte uitgenodigd in De Windwijzer! Tijdens Zin op Zondag zal Willy Atema te gast zijn en ons meer vertellen over een aantal bijzondere kunstenaars en hun liefde voor de natuur.

Wat hebben een depressieve miskende Nederlandse kunstenaar, een Frans-Libanese-Syrisch-Amerikaanse lesbische kunstenares die pas laat in haar leven erkenning vond, een van jongs af blijmoedig levende homoseksuele en duurst verkopende Britse kunstenaar, en een zwarte Afro-Amerikaanse kunstenares met elkaar gemeen? Ofwel: Wat delen Vincent van Gogh (1853-1890), Ethel Adnan (1925-2021), David Hockney (1937) en Otobong Nkanga (1974) met elkaar? Het antwoord is hun intense liefde voor de natuur.

Willy Atema, Vlaardings cultuurhistorica, zal ons meenemen in haar verhaal over hoe de natuur een bron van inspiratie is voor deze kunstenaars. Ook voor ons? Het belooft een beeldrijk verhaal te worden!

Zin op Zondag is een maandelijks middagprogramma voor zinzoekers en belangstellenden die zich op levensvragen willen oriënteren. Na afloop is er gelegenheid om elkaar door te praten onder het genot van een glaasje wijn of sap. Je bent van harte welkom op 20 november van 15.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →