Categorieën

Service

Zwaarbevochten overwinning voor Victoria'04

Zwaarbevochten overwinning voor Victoria'04
Sport

Zwaarbevochten overwinning voor Victoria'04

  • Arie Noordhoek
  • 20-03-2022
  • Sport
Zwaarbevochten overwinning voor Victoria'04
VOETBAL - Victoria’04 kwam zaterdag in de partij tegen FC Maense - vrij verrassend - sterk opzetten vanaf de aftrap. Maense werd meteen op eigen helft vastgezet en wist met kunst en vliegwerk de bezoekers in de openingsfase van treffers af te houden. Naarmate de wedstrijd vorderde ontstond er een gelijk opgaand duel. Voor beide doelen ontstonden enkele kansrijke situaties. Paal en lat stonden voor beide teams succes in de weg. 

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld: twee teams die waar mogelijk de aanval zochten maar het slot op de deur hielden. Tot een uur spelen, toen de rappe Nailey Girigorie even werd vrij gelaten en op snelheid de achterlijn haalde om de mee opgelopen Jordi de Kimpe vervolgens op maat te bedienen. Tegen zijn lage schuiver had de doelman van Maense geen verweer: 0-1. 

Maense legde zich echter niet neer bij de nederlaag en zocht met meer spelers de aanval. Victoria’04 werd in de verdediging gedrongen en waar mogelijk trachtte de Vlaardingse formatie snel te counteren. De achterhoede van Victoria’04 hield knap stand met doelman Jochem van der Hoff in een glansrol. Een keihard schot van een speler van Maense spatte uiteen op de paal. Aan de overzijde kreeg Victoria’04 enkele mogelijkheden, die niet benut werden; eindstand 0-1.