Categorieƫn

Service

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

Terug
/files/bedrijven/maatschappij/maatschappijfoto.jpg

De Maatschappij: verbinden, inspireren en vernieuwen

Geheel belangeloos en volstrekt onafhankelijk zetten wij het (gezamenlijke) belang van de drie O’s (Ondernemers en bedrijven, Overheid en gemeenten en Onderwijs en kennisinstellingen) voorop. Alweer bijna 30 jaar vormen wij in Waterweg het onafhankelijke netwerk waar de vertegenwoordigers van deze regionale gouden driehoek elkaar vinden.

Er wordt gebruik gemaakt van de kracht en de kennis die aanwezig is in de regio. De contacten worden zo goed mogelijk benut en ingezet om verbanden aan te gaan met vertegenwoordigers uit deze gouden driehoek. Ons departement komt tien keer per jaar bijeen, elke derde woensdag van de maand voor een lunchbijeenkomst of een bedrijfsbezoek. De gemiddelde opkomst op onze bijeenkomsten ligt tussen de 35 en 65 personen. Een of meerdere sprekers praten u bij over een actueel onderwerp wat is bedoeld om uw gezichtsveld te verbreden en te prikkelen. 

De bijeenkomsten vinden beurtelings plaats in een restaurant in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De contacten met andere leden van het departement dragen bij aan uw netwerkplezier en zakelijk succes. De departementen organiseren jaarlijks 250 bijeenkomsten voor de leden van De Maatschappij. Voor de bijeenkomsten van departement Waterweg kijkt u op de homepage bij het evenementenoverzicht.

Een regionale indeling maar een landelijk netwerk!