Heftige relatie van moeder en puber in Het Zeepaard

11-06-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Ladybird” vertoond van regisseur Greta Gerwig met onder meer de acteurs/actrices Saoirse Ronan, Tracy Letts, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet en Lucas Hedges.

 

Het verhaal

Lady Bird is het regiedebuut van actrice Greta Gerwig (Frances Ha). Zij putte vooral uit haar eigen ervaringen als puber en legt zowel de humor als het drama bloot in de heftige maar liefdevolle relatie tussen een moeder en haar tienerdochter. Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar lijkt meer op haar dan ze denkt. Haar moeder is verpleegster en werkt keihard om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat Lady Birds vader zijn baan is kwijt geraakt.

Lady Bird speelt zich af in Sacramento, Californië in 2002 tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat en werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen.

Lady Bird wordt vertoond op donderdag 14 juni om 20.30 uur  en op zondag 17 juni om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl  

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date