Leren naaien is meters maken!

20-12-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Waarom lukt het mij nu niet, terwijl jij het zo ff doet. Een veelgehoorde uitspraak tijdens de naailessen. Steevast is mijn antwoord, meters maken, oefenen en bijleren. 

Zelf ben ik ook niet overal goed in. En leer ik zelf ook nog steeds bij. Zo stond 2016 heel erg in het teken van leren. Zo schafte ik een nieuw computerprogramma aan om digitale patronen te tekenen, 2 cursusdagen en wat oefenen verder ben ik er nog lang niet, maar zit de basis erin. Ook deed ik een workshop ‘Winstgevende plannen’. Mijn bedrijf loopt goed, maar een volwaardig salaris heb ik nog niet. Ik leerde grip op cijfers te krijgen en een plan te maken. Om dit plan goed uit te kunnen voeren, moest ik leren schrijven. Ik volgde dus een schrijftraining bij ‘Het schrijflab’. Ook dit gaat inmiddels beter, maar moet ik ook nog veel oefenen. Sociale media schreeuwt tegenwoordig om filmpjes, dus bij de ‘Videovakvrouw’ leerde ik hoe een filmpje te maken. Op 18 november verscheen mijn eerste filmpje online. Zeker niet perfect, nog veel oefenen dus. 

Wil jij ook bijleren of meters maken, want je hebt de basisvaardigheden van het naaien al onder de knie? Dan heb ik iets heel erg leuks! Vanaf 20 januari start er namelijk een volledig nieuwe opleiding bij Any Dress genaamd ‘Vul je eigen kledingkast met een op maat gemaakte garderobe’. Nieuwsgierig, check dan mijn website

Je mag me ook gerust een berichtje sturen zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de beste methode is om bij te leren.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date