Categorieën

Service

OproepCentrale dankt jubilerende vrijwilligers

OproepCentrale dankt jubilerende vrijwilligers
Gezond

OproepCentrale dankt jubilerende vrijwilligers

  • Redactie
  • 25-04-2024
  • Gezond
OproepCentrale dankt jubilerende vrijwilligers

VLAARDINGEN - Op dinsdag 23 april zette De OproepCentrale zijn jubilerende vrijwilligers in het zonnetje. Deze vrijwilligers zetten zich al 5, 10, 15 of 20 jaar in voor thuiswonende jongeren en ouderen met behoefte aan sociaal contact. Traditiegetrouw organiseerde De OproepCentrale hiervoor een feestelijke bijeenkomst.

De coördinatoren van De OproepCentrale bedankten tijdens een lunch alle jubilarissen met een persoonlijke toespraak, een kaart, bloemen en een toepasselijk geschenk. De jubilarissen én coördinatoren gingen met een grote glimlach op hun gezicht weer naar huis en kijken terug op een zeer geslaagde middag.

De OproepCentrale is trots dat er ook in 2024 weer veel vrijwilligers hun jubileum mochten vieren. Dit laat zien dat de aanpak van De OproepCentrale, waarbij aandacht is voor het maken van een goede match tussen vrijwilliger en cliënt, werkt.

Ook vrijwilliger worden?

Wilt u ook graag aan de slag als vrijwilliger bij De OproepCentrale? Neem dan contact op met onze coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of stuur een email naar [email protected].

De Oproepcentrale

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over De Oproepcentrale →