Wederom krachtige rapplaat van Vlaardingse bodem

12-06-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na het succes van hun eerste single ‘On the Low’ brengen Vlaardingse rappers/zangers DWO & Michaël Gabriël vandaag hun tweede gezamenlijke single uit: ‘Veranderd’. In ‘Veranderd’ vertellen de heren over de veranderingen die zowel het maken van muziek alsook het vinden van de liefde teweeg hebben gebracht in hun leven. Tegelijkertijd vertellen ze over hun dromen en de dingen die ze nog willen bereiken met muziek: ‘Heel mijn leven is veranderd. Maak grote sprongen, grote stappen, yeah. En mijn money die wordt langer. Maar nog even voor ik leef’, aldus DWO. 

In de bijbehorende videoclip zie je de rappers rijden in een dure sportwagen en eten aan een rijkelijk gedekte tafel. De videoclip is deels opgenomen in Rotterdam bij de Erasmusbrug en deels in het Vlaardingse Grand Café Alba’s, dat speciaal voor de video-opnamen werd omgetoverd tot een ware filmset.

De nieuwste single van Michaël Gabriël & DWO, 'Veranderd', is vanaf nu te beluisteren via alle online streamingdiensten.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date