Start verkoop Vlaardings Geluk II

10-10-2013 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Ben jij op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning? Zaterdag 12 oktober zit jij op rozen! Op zaterdag 12 oktober 2013 gaan we van start met de verkoop van de eerste twintig woningen van Vlaardings Geluk II. Iedereen is op deze dag van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom in de modelwoning aan de Johan de Wittstraat 112 in Vlaardingen. Hier kun je terecht voor het ophalen van de verkoopinformatie en het stellen van vragen aan het team van Vlaardings Geluk II. 

De teams van Fundament Financieel Advies, Makelaardij Thuis en ERA Contour zijn samen met Waterweg Wonen en de Gemeente Vlaardingen al ruim anderhalf jaar bezig met de voorbereiding en het resultaat is geweldig.

Het woningaanbod in dit 1e hof is gevarieerd. Wat dacht je van type Op Rozen? Een ruime eengezinswoning met drie slaapkamers en een tuin, te koop vanaf € 200.000,- v.o.n. Of ga je voor Geluk Voor Twee? Deze zes twee-onder-een-kapwoningen met garage liggen aan de rand van het project en zijn te koop vanaf € 365.000,- v.o.n. Tijdens de start verkoop kom je van alles te weten over deze en andere woningtypen. Kom langs en ontdek het zelf! 

Tot 12 Oktober!