Categorie├źn

Service

Amnesty timmert aan de weg maar anders dan anders

Amnesty timmert aan de weg maar anders dan anders
Nieuws

Amnesty timmert aan de weg maar anders dan anders

  • Redactie
  • 28-11-2021
  • Nieuws
Amnesty timmert aan de weg maar anders dan anders
VLAARDINGEN - Amnesty timmert in december fors aan de weg. Dat wil zeggen onder de normale omstandigheden. We organiseren een schrijfmarathon, staan op de kerstmarkt en gaan alle kerken langs. Helaas zit de wereld even iets anders in elkaar, maar we hebben gezocht naar een oplossing. In plaats van de schrijfmarathon hebben we enveloppen met voorbeeldbrieven erin voor tien verschillende slachtoffers van mensenrechtenschendingen uit tien verschillende landen. We verspreiden deze enveloppen via de kerken en we zijn op 10 december in de bibliotheek (centrum).

Wilt u ook voor deze tien mensen thuisschrijven, laat het ons weten en we bezorgen u een envelop. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om brieven te schrijven, dan kunt u ook via Amnesty Vlaardingen digitaal meedoen met deze actie. Laat deze mensen niet in de kou staan. Ze verdienen uw aandacht.

Het zou fijn zijn als u voor uw kerstkaarten en kaarsen kiest voor het materiaal van Amnesty. Als extraatje brengen we ze persoonlijk bij u thuis. Ga naar de website van Amnesty Vlaardingen. Hier vandaan kunt doorgaan naar de website van Amnesty Nederland en kunt de shop bezoeken. Noteer uw wensen in een mail (via contact op onze site) en het wordt geregeld. Vergeet niet uw adres te noteren.

We horen graag van u!