Categorie├źn

Service

Beelden dader steekpartij Sweelinckstraat vrijgegeven

Beelden dader steekpartij Sweelinckstraat vrijgegeven
112

Beelden dader steekpartij Sweelinckstraat vrijgegeven

  • Redactie
  • 20-04-2023
  • 112
VLAARDINGEN - Via het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond zijn beelden gedeeld van de dader van de steekpartij in de Sweelinckstraat op maandag 3 april.

Als de politie, na een melding van een steekpartij waarbij iemand gewond zou zijn geraakt, arriveert is er niemand te zien. Maar korte tijd later komt het bericht binnen dat een zestienjarige jongen zich met een steekwond in de hals in een ziekenhuis heeft gemeld. Hij moet direct worden geopereerd.

De steekpartij is op maandag 3 april om ongeveer 17.45 uur in de Sweelinckstraat. Er zijn beelden van de verdachte. Eerst in de Jacob van der Wintstraat waar de verdachte samen met een andere man een ontmoeting heeft met het latere slachtoffer. Zijn stem is dan ook te horen. En na de steekpartij in NS Station Vlaardingen-Centrum waar hij zich ontpopt als zwartrijder omdat hij over de poortjes klimt.

Het gezicht van de verdachte wordt op beide locaties geblurd. Hij is vermoedelijk nog minderjarig en hij krijgt zo de kans zichzelf te melden bij de politie. Doet hij dat niet dan wordt hij in een volgende uitzending van Bureau Rijnmond herkenbaar getoond.

Herkent u de verdachte nu al van de beelden of van zijn stem? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800 - 6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.