Categorieën

Service

Belle Perez trakteert op haar grootste én ‘Beste Zangers’-hits!

Belle Perez trakteert op haar grootste én ‘Beste Zangers’-hits!
Uit

Belle Perez trakteert op haar grootste én ‘Beste Zangers’-hits!

  • Redactie
  • 21-05-2024
  • Uit
Belle Perez trakteert op haar grootste én ‘Beste Zangers’-hits!

VLAARDINGEN - Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode voor Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar theatershow Diferente, op zaterdag 25 mei in de Stadsgehoorzaal, brengt ze niet alleen haar grootste hits als El Mundo Bailando, Que Viva La Vida en Hello World, maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan Beste Zangers een plekje op de setlijst. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, 010 434 05 00) en https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/belle-perez.

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller behoefte Belle Perez geen introductie meer. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met Hello World, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan de Belgische voorronde van het Eurovisiesongfestival. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle Me & You uit, maar haar grote doorbraak kwam met Que Viva La Vida die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50. Het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud.

Na Milow in een eerder seizoen, zorgde Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die heeft deelgenomen aan het populaire muziekprogramma Beste Zangers. In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan Beste Zangers. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee Diferente is Belle klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen.

Belle Perez met Diferente
Zaterdag 25 mei – 20:15 uur
Kaarten (€ 32,50) via stadsgehoorzaal.nl

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →