Categorieën

Service

Bijeenkomst over veiligheid voor senioren

Bijeenkomst over veiligheid voor senioren
Nieuws

Bijeenkomst over veiligheid voor senioren

  • Redactie
  • 14-04-2023
  • Nieuws
Bijeenkomst over veiligheid voor senioren
VLAARDINGEN - Donderdag 20 april organiseert Seniorenwelzijn in samenwerking met Minters, Gemeente Vlaardingen, Politie, Brandweer, Toezicht en Handhaving, Waterweg Wonen en Samenwerking een Veiligheidsbijeenkomst. Deze gratis bijeenkomst voor senioren uit de wijk Holy vindt plaats van 13.30 tot 16.00 bij v.v. Zwaluwen aan de Zwaluwenlaan 500. 

Tijdens deze bijeenkomst komen allerlei onderwerpen aan bod die uw gevoel van veiligheid kunnen vergroten in de breedste zin des woords. Zo maakt u kennis met de weerbaarheidstraining en krijgt u allerlei tips wat u zelf kunt doen om uw veiligheid te vergroten op straat. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan uw houding en andere slimme tips om u weerbaarder te maken.

De wijkbrandweerman vertelt iets over de brandveiligheid in en om het huis en de wijkagent gaat in op allerlei actuele zaken die spelen in de wijk. Na afloop kunt u in gesprek gaan met de diverse samenwerkende partners uit de wijk en kunt u terecht met uw vragen of suggesties om uw veiligheid in de wijk te verbeteren. Dus noteer uw vragen en kom naar de veiligheidsbijeenkomst! 

Wij nodigen de senioren uit de wijk Holy uit om snel aan te melden bij Manuela de Hooge [email protected] of 06- 57 31 42 32.

Seniorenwelzijn Vlaardingen

Reigerlaan 100, Vlaardingen

Meer over Seniorenwelzijn Vlaardingen →