Categorie├źn

Service

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten voor verkeer

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten voor verkeer
Nieuws

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten voor verkeer

  • Redactie
  • 01-09-2020
  • Nieuws
Broekpolderweg vijf dagen afgesloten voor verkeer
VLAARDINGEN - Van maandag 7 september 07.00 uur tot uiterlijk vrijdag 11 september 16.00 uur is de Broekpolderweg ter hoogte van het scoutingterrein afgesloten voor al het verkeer. In deze week vervangt bouwconsortium BAAK een duiker die onder de Broekpolderweg ligt.

Tijdens de werkzaamheden aan het persriool bij de Broekpolderweg bleek ter hoogte van de scouting en de manege een bestaande duiker - een verbinding tussen twee watergangen - verzakt te zijn. Hierdoor blokkeert de duiker het tracé van het persriool. Om het persriool te kunnen afbouwen, moet de duiker worden verplaatst. Tussen 7 en 11 september herstelt BAAK de ligging van de duiker. Ter hoogte van het scoutingterrein is de Broekpolderweg dan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Bereikbaarheid (brom)fietsers en voetgangers 
(Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Watersportweg en het fietspad dat achter de voetbalvelden en langs de hockeyvelden loopt. Via deze route zijn alle verenigingen en restaurant Jofel aan de Plas zowel vanuit Vlaardingen als Maassluis bereikbaar.

Bereikbaarheid autoverkeer 
Tijdens de afsluiting blijven alle verenigingen en parkeerplaatsen langs de Broekpolderweg bereikbaar. De manege en het tijdelijke parkeerterrein bij de gemeentewerf zijn bereikbaar via de Watersportweg in Vlaardingen. Vanaf dat parkeerterrein kunnen bezoekers wandelen naar de voetbalverenigingen. Vanaf de manege ligt een wandelpad naar de scoutingterreinen. De overige verenigingen en parkeerterreinen (bij de hockeyvereniging en de volkstuinen) aan de Broekpolderweg zijn bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt. Ook restaurant Jofel aan de Plas is bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt.