Categorie├źn

Service

College Vos in beweging voor Kika

College Vos in beweging voor Kika
Onderwijs

College Vos in beweging voor Kika

  • Redactie
  • 20-12-2022
  • Onderwijs
College Vos in beweging voor Kika
VLAARDINGEN - Donderdag 22 december komt Het College Vos in beweging voor Kika. De leerlingen gaan gaan anderhalf uur deelnemen aan verschillende activiteiten, bijvoorbeeld: het afleggen van een stormbaan, haren vlechten, een oliebol bakken, een dansworkshop doen verzorgd door KADE40, een potje Panna-voetbal, je handen versieren met henna of een wedstrijd bandje verwisselen in de garage van de school. De leerlingen hebben een stempelkaart waar alle activiteiten op staan. Na een voldoende deelname van vijftien minuten ontvangen zij een stempel. Voorafgaand aan de dag hebben de leerlingen donateurs verzameld die hen met een vast bedrag sponsoren. 

Naast de beweegactiviteiten is er een mini-markt waar de kinderen, maar natuurlijk ook de docenten een kledingstuk kunnen shoppen bij een kraampje van De Nieuwe kans, een dagbestedingsproject opgezet door een oud-leerling. De opbrengst hiervan komt natuurlijk ook geheel ten goede aan KiKa. Deze goede doelendag gaat elk jaar terugkomen. Het College Vos hoopt samen met de leerlingen te zorgen voor een spetterende afsluiting van 2022 en een mooi bedrag op te halen voor KiKa!

De opbrengst zal Stichting Kinderen Kankervrij gebruiken voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Postbus 6040, Vlaardingen

Meer over Vlaardingse Openbare Scholengroep →