Categorie├źn

Service

Cursistenfeest bij KADE40: Kunst voor iedereen!

Cursistenfeest bij KADE40: Kunst voor iedereen!
Uit

Cursistenfeest bij KADE40: Kunst voor iedereen!

  • Redactie
  • 26-05-2022
  • Uit
Cursistenfeest bij KADE40: Kunst voor iedereen!
VLAARDINGEN - Op 11 juni aanstaande organiseert KADE40 het cursistenfeest. Tijdens deze feestelijke dag laten leerlingen in een expositie aan de rest van Vlaardingen zien waar ze het afgelopen seizoen aan hebben gewerkt én is het mogelijk om sfeer te proeven tijdens een van de gratis workshops.

In het pand van KADE40 geven tientallen kunst professionals het hele jaar door cursussen in alle disciplines. Het werk dat gemaakt is gedurende deze lessenreeksen is vanaf 11 juni te bewonderen in de centrale hal van KADE40. 

Voor het cursistenfeest nodigen KADE40 en deelnemende docenten iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen in het pand aan de Westhavenkade. Diverse docenten zullen tijdens het evenement op 11 juni gratis workshops aanbieden en demonstaties geven én staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Iedereen is van harte welkom om sfeer te komen proeven en zich te laten inspireren, wie weet ontdek jij jouw nieuwe talent! 

Na de zomersluiting gaat het nieuwe seizoen van start bij KADE40. Vanaf 11 juni zal het gehele aanbod online staan en is het mogelijk je in te schrijven! 

Wil jij  je ook laten inspireren? Kom dan naar het Cursistenfeest op zaterdag 11 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Houd voor meer informatie de website en sociale kanalen van KADE40 in de gaten.

 

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →