Categorieën

Service

Daverend Fleetwood Mac-eerbetoon

Daverend Fleetwood Mac-eerbetoon
Uit

Daverend Fleetwood Mac-eerbetoon

  • Redactie
  • 17-05-2024
  • Uit
Daverend Fleetwood Mac-eerbetoon

VLAARDINGEN - Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival neemt het publiek op vrijdag 24 mei in de Stadsgehoorzaal mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. Een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan verandert dit zéker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire met natuurlijk grote hits als Don’t Stop en Big Love. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, 010 434 05 00) en stadsgehoorzaal.nl.

De legendarische band Fleetwood Mac is eind jaren zestig opgericht door Peter Green, om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

The Cosmic Carnival brengt deze avond - met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding - alle grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies en heeft daarnaast aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album Rumours, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

The Cosmic Carnival met Fleetwood Mac- The Incredible Story
Vrijdag 24 mei – 20:15 uur
Kaarten (€ 27,50) via stadsgehoorzaal.nl

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →