Categorieën

Service

De Heemtuinen: samenleven in het groen

De Heemtuinen: samenleven in het groen
Wonen

De Heemtuinen: samenleven in het groen

  • Ingezonden mededeling
  • 03-10-2023
  • Wonen
De Heemtuinen: samenleven in het groen

VLAARDINGEN - Vlaardingen krijgt direct aan het Heempark een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam, zéér energiezuinig en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Een groene wijk voor mens en dier. Alle voorzieningen en goede OV-verbindingen liggen op loopafstand. In De Heemtuinen komt alles samen.

De verkoop ging onlangs van start met De Klaproos, het eerste van drie blokken in De Heemtuinen. De Klaproos bestaat uit 70 appartementen en woningen, met prijzen vanaf € 297.500 vrij op naam. De woonoppervlaktes variëren van 63m² tot 163m² GBO. Alle woningen en appartementen hebben een of twee eigen parkeerplaats(en). Je kunt vanaf die dag ook op de website terecht om je in te schrijven voor een woning of een appartement: www.heemtuinen.nl.

Een plek voor mens en dier

De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Met een eigen Heemtuinen app wordt er al voor oplevering van de woningen gewerkt aan de gemeenschapszin. Niets is fijner dan het gevoel dat je altijd bij iemand aan kunt kloppen. In De Heemtuinen woon je echt samen met je buurt.

De vastgoed- en gebiedsontwikkelaar van De Heemtuinen is Timpaan. De verkopend makelaars zijn Van Herk Nieuwbouw Makelaars en De Witte Garantie Makelaars.


De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →