Categorieën

Service

De premies en vergoedingen voor 2020 zijn bekend

De premies en vergoedingen voor 2020 zijn bekend
Gezond

De premies en vergoedingen voor 2020 zijn bekend

  • Advertorial
  • 28-11-2019
  • Gezond
De premies en vergoedingen voor 2020 zijn bekend
VLAARDINGEN - Het is een vraag die elk jaar weer terugkeert. Wat zijn de premies en vergoedingen voor het komende jaar? Elk jaar is het ook weer een klusje om uit te zoeken welke verzekering jou het meest aanspreekt. Past de huidige verzekering nog bij mijn behoeften? Neem ik een hoog eigen risico? Welke aanvullende verzekering heb ik nodig voor volgend jaar, heb ik deze wel nodig? Betaal ik behandelingen liever uit eigen zak? Allemaal overwegingen die je mogelijk maakt bij het opnieuw afsluiten van de zorgverzekering. Het kan je zomaar een aantal euro’s per jaar schelen. 

Gelukkig hoef je het uitzoeken niet meer zelf te doen. Er zijn tegenwoordig verschillende websites die dat voor je gedaan hebben. Zo heb je bijvoorbeeld Independer, Zorgwijzer, Zorgkiezer en nog een handjevol andere vergelijkingssites. Googelen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld op 'vergoeding osteopathie 2020'. 

De collectieve zorgverzekering

 Vanaf 2020 wordt de korting op de collectieve basisverzekering verlaagd tot maximaal 5 procent. Het blijkt dat zorgverzekeraars de premies van collectieve zorgverzekeringen verhogen en daar vervolgens korting op geven. Hierdoor lijkt een collectieve zorgpolis aantrekkelijk, maar ben je wellicht duurder uit dan met een normale zorgverzekering. Het kan dus lonen diversen aanbieders te vergelijken. 

Wanneer uiterlijk overstappen?

Tot en met 31 december 2019 kun je je zorgverzekering aanpassen. Wil je overstappen? Zeg dan de huidige polis vóór 1 januari op. Je kunt in dat geval vóór 1 februari een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Deze gaat met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 in. 

Ivo Osteopathie is bereikbaar via mail: [email protected], tel: 06 - 19079434. Oh ja, er bestaat ook nog de mogelijkheid via de website een afspraak te maken.

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →