Categorieën

Service

De Slag bij Vlaardingen in stripboek

De Slag bij Vlaardingen in stripboek
Winkelen

De Slag bij Vlaardingen in stripboek

  • Redactie
  • 29-05-2018
  • Winkelen
De Slag bij Vlaardingen in stripboek
VLAARDINGEN - Vanaf 21 februari 2018 verschijnt wekelijks een vervolgstrip van Dirk III en de slag bij Vlaardingen in 1018 in Groot Vlaardingen,  gemaakt door Wouter Sterkenburg en Cees Eykelenboom. Het beeldverhaal vertelt op eenvoudige en ludieke wijze het verhaal rond het begin van de elfde eeuw waar graaf Dirk een groot leger van de Duitse keizer verslaat en het ontstaan van Holland inluidt.

De strip telt 16 afleveringen die in zwart wit wekelijks worden geplaatst en waarmee de basis is gevormd voor een 28 pagina’s tellend stripboekje dat in een oplage van 1018 exemplaren is gedrukt ter nagedachtenis aan het jubileumjaar. De hoofdfiguren uit de strip worden in kleur uitgelicht met een korte omschrijving van hun rol in de geschiedenis.

Op vrijdag 1 juni zal bij boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein tussen 17.00 en 18.00 uur de boekpresentatie gehouden worden, waarbij Wouter en Cees zullen signeren. Wilt u ook deze collectors item in uw bezit hebben? Bestel hem dan bij Cees Eykelenboom [email protected] voor € 7,50 of bij boekhandel Plantage Pontier.

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →