Categorieën

Service

De Windwijzer ruimt op en deelt uit!

De Windwijzer ruimt op en deelt uit!
Uit

De Windwijzer ruimt op en deelt uit!

  • Redactie
  • 26-06-2023
  • Uit
De Windwijzer ruimt op en deelt uit!
VLAARDINGEN - Met de vakantieperiode voor de deur stelt De Windwijzer een groot aantal boeken beschikbaar die mensen gratis mee kunnen nemen. Van spannende thrillers tot hartverwarmende feel-good romans, klassieke literatuur en moderne schrijvers, er is voor elk wat wils. Naast boeken voor volwassenen zijn er ook kinder- en jeugdboeken.

Op zaterdagochtend 1 en 8 juli zijn de boeken beschikbaar. ,,Boeken maken je wereld groter'', zegt Wanda Werner, een van de vrijwilligers van de boekenmarkt in De Windwijzer. ,,In de afgelopen maanden hebben we ons verkoopassortiment grondig doorgenomen. Dubbele boeken, teveel exemplaren van dezelfde schrijver of boeken die langere tijd niet zijn verkocht maar nog in prima staat verkeren, hebben we apart gezet om nu weg te geven.''

Tijdens mooie en droge dagen zijn er ook doordeweeks boeken uitgestald op de twee grote stenen tafels in de voortuin van De Windwijzer. Deze boeken kunnen ook gratis worden meegenomen. Naast de gratis boeken biedt De Windwijzer duizenden boeken en platen te koop aan tegen zeer kleine prijsjes, ook voor de vakantieperiode. De boekengalerij is geopend op iedere zaterdag- en maandagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, en op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →