Categorieën

Service

Delta Hotel in actie voor Free a Girl!

Delta Hotel in actie voor Free a Girl!
Uit

Delta Hotel in actie voor Free a Girl!

  • Ingezonden mededeling
  • 21-06-2024
  • Uit
Delta Hotel in actie voor Free a Girl!

VLAARDINGEN - Het Delta Hotel zet zich momenteel in voor de organisatie Free a Girl, een stichting die zich inzet voor de bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen. En het Delta Hotel zou het Delta Hotel niet zijn als ze u daar op een leuke en ludieke manier bij willen betrekken. Hun vraag: 'Doneer 1 euro (meer mag natuurlijk ook) aan Free a Girl. Het aanbod: er worden overtnachtingen + ontbijt weggegeven en u maakt kans.

,,Als vader van twee jonge kinderen is dit geen prettig onderwerp, maar in regio Gemeente Rotterdam zeggen ze 'Das nie veel'. En zeker niet als je deze post leest waar het echt over gaat. Het gaat er niet om dat ik persoonlijk jouw euro wil. Het gaat er niet om dat het Delta Hotel Vlaardingen jouw euro wil. Het gaat erom dat wij aandacht willen vragen voor Free a Girl'', aldus directeur Dirk Overbeeke. ,,Een stichting die zich inzet voor het bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen. Juist kinderen... kinderen die opgesloten worden in hokjes van een paar vierkante meter en vervolgens seksueel misbruikt worden. De missie is helder en vastberaden: elk kind beschermen tegen deze schrijnende vorm van mensenhandel en misbruik. Want dat dit gebeurt, kunnen wij ons niet voorstellen, maar is blijkbaar een enorme zorg en realiteit.

En Anne van Lier, een graag geziene gast uit de buurt gaat voor dit goede doel geld ophalen en als tegenprestatie grenzen verleggen. Het Delta Hotel wil haar graag helpen het streefbedrag te halen. Maar ze heeft ook nog eens lef, want als ze het streefbedrag haalt dan laat ze zich als tegenprestatie ook zelf 12 uur lang opsluiten in een kooitje net als de slachtoffers van het onderwerp, maar alleen als het streefdoel van vijfduizend euro is bereikt.

En hoe meer 1 euro donaties (of meer uiteraard) er binnenkomen, hoe meer overnachtingen wij gaan weggeven. Verdien ik er iets aan? Nee, maar wij hebben wel een netwerk en wij helpen graag mee en het zou echt fantastisch zijn als jij ook helpt. Wil jij geen 1 euro doneren? Deel, like of doe dan wel iets met dit bericht, want ook onder jullie gaan wij overnachtingen weggeven! Wil jij wel 1 euro doneren, deel dit bericht dan alsnog s.v.p..

Het is dus inderdaad een oproep, maar wel een oproep waar wij met overnachtingen gaan strooien en jouw hulp is ook iets wat ik niet vaak vraag. Het verzoek is dus om het bericht zoveel mogelijk te delen, te liken of te reageren in de comments om te zorgen dat er zoveel mogelijk “1 euro” donaties (of meer) binnenkomen. Delen, delen, delen Nederland! En vanaf nu ben jij mijn held, want 1 euro , 'das nie veel toch'?''

Je euro doneren kan via deze link: https://lnkd.in/ecgXcp2e. Ga naar de facebookpagina van Vlaardingen24, zoek even naar dit artikel van het Delta Hotel en laat onder het bericht weten dat je hebt gedoneerd, dan maak jij kans op een overnachting en ontbijt in het Delta Hotel. Fijn weekend en bedankt alvast!

(De winnaars van alle overnachtingen worden binnen nu en twee weken bekend gemaakt)

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →