Categorie├źn

Service

Denk Vlaardingen presenteert kandidatenlijst

Denk Vlaardingen presenteert kandidatenlijst
Politiek

Denk Vlaardingen presenteert kandidatenlijst

  • Redactie
  • 20-12-2021
  • Politiek
Denk Vlaardingen presenteert kandidatenlijst
VLAARDINGEN - DENK heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Vlaardingen bekendgemaakt. De lijst wordt aangevoerd door huidig lijsttrekker Bugra Kaplan. Dominique Rozenblad volgt op de tweede plaats. Op nummer drie staat Metehan Kul, gevolgd door Salih Akca op nummer vier, op vijf Milton King en op zes Mustafa Dogan. 

Lijsttrekker Bugra Kaplan: ,,In de afgelopen jaren heeft DENK zichzelf bewezen als een kritische, maar bovenal als een constructieve oppositiepartij. We gaan met veel passie en energie de verkiezingen in om als grootste partij uit de stembus te komen en bestuursverantwoordelijkheid te nemen.’'

,,Ik ben supertrots op onze lijst met een mix aan expertise, ervaring, diversiteit en talentvolle kandidaten. Samen met deze kanjers gaan wij de komende tijd aan de slag om een nieuwe koers te varen in Vlaardingen. Daarbij zetten wij ons in om tweedeling en kansenongelijkheid tegen te gaan, onze strijd voor fatsoenlijke woningen naar een hoger niveau te tillen en met de kersverse slogan ‘DENK voor iedereen’ de Vlaardingers centraal te stellen.’’ aldus lijsttrekker Kaplan.