Categorie├źn

Service

Doe mee met de tweede Urban Haring Run

Doe mee met de tweede Urban Haring Run
Sport

Doe mee met de tweede Urban Haring Run

  • Redactie
  • 31-08-2021
  • Sport
Doe mee met de tweede Urban Haring Run
VLAARDINGEN - Zondag 3 oktober is de tweede Urban Haring Run. Vorig jaar moest die worden gecanceld vanwege corona. ,,We staan te popelen om het startschot te kunnen geven'', vertellen Wout van Dooren en Marije Lissenberg, eventmanagers van de Urban Haring Run. De Urban Haring Run is de nieuwe hardloopbeleving van de Haringstad. Het is echt een run voor en door Vlaardingers.

,,We worden ondersteund door een heel fijn team aan echte Vlaardingers en is er veel medewerking vanuit Vlaardingse organisaties, bedrijven en uiteraard de gemeente Vlaardingen'', vertellen Wout en Marije, een unieke en vitale mix van Vlaardingse kunst, cultuur, geschiedenis, sport, muziek en theater.''

In elk gebouw waar doorhgeen wordt gerend, is ook een beleving te vinden en dit maakt deze urban run anders dan de meeste urban runs. Check voor een korte eerste indruk dit urban filmpje.

Wil jij ook door Vlaardingse gebouwen rennen waar je normaal niet kunt of mag komen? Schrijf je dan in als team of individu en ren mee. Tickets en info via www.urbanharingrun.nl. Herontdek jouw Vlaardingen.