Categorieën

Service

DVO'32 deelt punten met sc Botlek

DVO'32 deelt punten met sc Botlek
Sport

DVO'32 deelt punten met sc Botlek

  • Rinus Zomervrucht
  • 07-11-2021
  • Sport
DVO'32 deelt punten met sc Botlek
VOETBAL - DVO'32 heeft zaterdag op eigen terrein met 2-2 gelijkgespeeld tegen sc Botlek. In een vermakelijke wedstrijd met kansen aan beide kanten was een puntendeling de juiste afspiegeling van de verhoudingen. Voor de thee had DVO eigenlijk ruim de leiding moeten nemen maar Robin den Breems en Nico Huijer verzuimden de riante kansen te verzilveren. Na de rust kregen de gasten kans op kans in het eerste kwartier maar ook de Spijkenissers hadden het vizier niet op scherp staan.

De gasten waren in de counter snel en behendig zodat DVO’s defensie er de handen vol aan had, tel daarbij de betrouwbare sluitpost aan Spijkenisser kant met Keeper Kevin Rijswijk die diverse kansen en mogelijkheden van de thuisploeg onschadelijk maakte en het bij tijd en wijle onrustige spel van DVO’32 en het gelijkspel is grotendeels verklaard.

Gert Jan van der Veen scoorde twee mooie goals en Tim van der Hoeven speelde ook een prima wedstrijd, keeper Mario Stark redde 1 op 1 zodat een nederlaag DVO bespaard bleef maar overal was hetgeen de thuisploeg deze middag op de mat legde toch te weinig om Botlek op de knieën te dwingen.