Categorieën

Service

DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar 3-0

DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar 3-0
Sport

DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar 3-0

  • Redactie
  • 26-02-2022
  • Sport
DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar 3-0
VOETBAL - DVO’32 heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop gewonnen. In het eerste half uur beslisten de Vlaardingers al de wedstrijd tegen OVV.

De Vlaardingers hadden vanaf het begin van de wedstrijd een groot overwicht. Hassan Hussein bracht al snel Wesley de Heij in stelling. Diens inzet ging net naast. Even later werd De Heij onreglementair gestuit nadat hij doorgebroken was; de vrije trap leverde niets op. Vervolgens mistte Hussein een niet te missen kans. Maar in de twintigste minuut brak de rappe buitenspeler de ban: na een slim steekballetje van Nico Huijer tekende hij voor de verdiende 1-0. Niet veel later schoot Robin den Breems een afgeslagen vrije trap van De Heij binnen en de 2-0 was een feit.

DVO’32 was in het eerste bedrijf veel sterker dan de opponent en OVV kwam met een 2-0 ruststand nog goed weg. Hoe anders was het in de tweede helft. De thuisploeg kreeg mede door het er flink opzittende OVV geen vat meer op de tegenstander. Niet dat er echt veel weggegeven werd, maar uit een scrimmage  belandde de knikker zelfs nog boven keeper Mario Stark op de lat en werd een Oostvoornse corner maar ternauwernood via de paal uit het doel gewerkt.

DVO’32 ging mee in het opportunistische spel van OVV, waarin de duels vaak fysiek verloren gingen. Dit leverde een rommelig spelbeeld op, waarin de thuisploeg vergat te voetballen, maar ook hoegenaamd geen uitgespeelde kansen weggaf. Bij het scheiden van de markt knikte absoluut de beste man van het veld, Gert Jan van der Veen, de 3-0 nog tegen het net. Zo was het uiteindelijk 'eind goed, al goed' voor de Vlaardingers.

Volgende week wacht in Geervliet GHVV’13, om 14.30 uur.

 

Scheidsrechter Mehmet Sahan uit Rotterdam gaf geel aan Alexander Wagner van OVV en Gert Jan van der Veen van DVO’32. 

Zaterdag 26 Februari 2022:  DVO’32-OVV 3-0 (2-0)

Scoreverloop: 20e min. 1-0 Hassan Hussein, 36e min. 2-0 Robin den Breems, 92e 3-0 Gert Jan van der Veen. 

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Daan ten Broek, Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten(48e Emirhan Bayrakdar), Wesley de Heij, Robin den Breems(74e Mitchell vd Windt), Nico Huijer(61e Wilson Iyawe), Floris Keizerwaard, Stefan Dijkxhoorn , Gert Jan van der Veen  Hassan Hussein(74e Aymen El Achbouni).