Categorieën

Service

DVO’32 verliest regioderby van VDL

DVO’32 verliest regioderby van VDL
Sport

DVO’32 verliest regioderby van VDL

  • Redactie
  • 12-03-2022
  • Sport
DVO’32 verliest regioderby van VDL
VOETBAL – DVO’32 heeft de regioderby tegen het Maassluisse VDL verloren met 2-4 . Grote man aan de kant van de gasten was Christian van Eijk die een hattrick aantekende. Het mag geen excuus zijn maar nadat vorige week de wedstrijd tegen GHVV’13 wegens corona werd geschrapt, was vandaag het centrale duo plus keeper niet beschikbaar. Tel daarbij het technisch vernuft van middenvelder Wesley de Heij op die ook ontbrak en het moge duidelijk zijn dat de missie op deze zaterdag een lastige zou worden.

Dat neemt niet weg dat de Maassluisse zege dik verdiend was, de gasten sneden er met de treffers doorheen als koek en verlieten dus met de drie punten de marathonweg. DVO’32 speelde te onrustig, de combinaties op het hobbelige veld gingen vaak de mist in en de opponent was door zijn oefenmeester Henk Salari goed geïnstrueerd en zat er fel op, met name als DVO ’s spelmaker Gert Jan van der Veen werd aangespeeld en dus ging er een hoop fout bij de thuisploeg.

De weinige grote kansen - Floris Keizerwaard in het begin (over) en Robin den Breems bij de stand 1-3 op de sluitpost van VDL Kemal Fakili - hadden nog voor een kentering kunnen zorgen, echter het mocht niet zo zijn en dus zijn de druiven zuur. DVO’32 krijgt aanstaande dinsdagavond in Geervliet bij GHVV’13 de kans op eerherstel maar ook dan zal de puzzel er voor trainer Ben Hoogwerf niet makkelijker op worden.