Categorieën

Service

Feest van herkenning bij 10 jaar Stadslandbouw

Feest van herkenning bij 10 jaar Stadslandbouw
Uit

Feest van herkenning bij 10 jaar Stadslandbouw

  • Redactie
  • 24-09-2023
  • Uit
Feest van herkenning bij 10 jaar Stadslandbouw

Fotografie: Nel Versteeg

VLAARDINGEN - De vrijwilligers van de Stadslandbouw kunnen met trots terugkijken op een mooi feest ter ere van het 10 jarig bestaan. Vrijwilligers, oud-vrijwilligers en genodigden konden onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje herinneringen ophalen.

Er werd gestart op de akker aan de Westlandse weg bij het pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol. Wethouder Arnoud Proos sprak daar zijn waardering uit voor de vrijwilligers van de Stadslandbouw. Samen met gids Rienus en de heer van Ruytenburch werd er langs voor de Stadslandbouw belangrijke plaatsen naar de kas en kindertuinen aan de Hofsingel gewandeld.

De kas was feestelijk ingericht. Het team van Maaltijden op maandag (MOM) had de hapjes en de drankjes tot in de puntjes verzorgd. De voorzitter van het eerste uur, Nel Versteeg vertelde hoe de Stadslandbouw tot stand was gekomen. Oud voorzitter Jan Robberegt werd in het zonnetje gezet. Bestuurslid Marja de Jong bedankte Jan Robberegt voor 9 jaar voorzitterschap.

De huidige voorzitter Rob van der Mark stond stil bij de Stadslandbouw in 2023 op drie prachtige locaties. Hij bedankte alle (oud) vrijwilligers voor hun inzet de afgelopen 10 jaar. Met elkaar is er iets heel bijzonders gerealiseerd in Vlaardingen. Comme ci comme ca zorgde voor de muzikale omlijsting.

Voor meer informatie: www.stadslandbouwvanruytenburch.nl of de Facebookpagina’s van Stadslandbouw van Ruytenburch, Kindertuinen Vlaardingen en MOM (Maaltijden op maandag)