Categorie├źn

Service

Fietsen met de buurtsportcoach van ViB op Bevrijdingsdag

Fietsen met de buurtsportcoach van ViB op Bevrijdingsdag
Gezond

Fietsen met de buurtsportcoach van ViB op Bevrijdingsdag

  • Redactie
  • 25-04-2022
  • Gezond
VLKAARDINGEN - Op donderdag 5 mei is het bevrijdingsdag. De buurtsportcoaches van Vlaardingen in Beweging (ViB) vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen een gevoel van vrijheid kan ervaren! Om die reden stellen de buurtsportcoaches zich op donderdag 5 mei beschikbaar om samen met mensen die dat niet meer zelfstandig kunnen te gaan fietsen. 

ViB doet dit in samenwerking met Vlaardingse woon-zorginstellingen; De Meerpaal (Argos Zorggroep), Vaartland (Frankelandgroep) en De Laurenburg & Drieën-Huysen (Zonnehuisgroep). In ruil voor een fietstocht met bewoners van deze woon-zorginstellingen stellen zij hun rolstoel- of duo-fiets op donderdag 5 mei beschikbaar voor 'Kwetsbare Vlaardingers'!

Kunt u niet meer zelfstandig fietsen en lijkt het u leuk om dit samen met een buurtsportcoach te doen? Meld u dan aan voor een gezellig ritje door de stad of natuur! U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Klik hier om aan te melden. Aanmelden kan tot en met zondag 1 mei 2022! Er zal gefietst worden op de volgende tijden:

- 09.30 - 10.45
- 11.00 - 12.15
- 13.00 - 14.15
- 14.30 - 15.45

Als u zich heeft aangemeld neemt de buurtsportcoach zorg (Lucia van der Laarse) binnenkort contact met u op. Let op! Mocht er op 5 mei geen ruimte meer zijn dan plannen we in overleg met u op korte termijn een ander moment.

Bekijk onze website www.stichtingvib.nl/5mei voor meer informatie.