Categorie├źn

Service

Fundament Advies; 'de sportieve financieel dienstverlener'

Fundament Advies; 'de sportieve financieel dienstverlener'
Sport

Fundament Advies; 'de sportieve financieel dienstverlener'

  • Advertorial
  • 18-09-2021
  • Sport
Fundament Advies; 'de sportieve financieel dienstverlener'
VLAARDINGEN - Zaterdag 18 september ontvingen de mannen van sv CWO JO13-1 uit handen van Jeroen Onderdelinden (werkzaam bij Fundament Advies en tevens lid van de sponsorcommissie) bijna een compleet nieuwe garderobe. Met een nieuw wedstrijdtenue, trainingskleding en voor straks een warme winterjas lopen de mannen van de trainers Bas Houweling en Quinten Korpershoek er dit seizoen keurig bij. Het team, uitkomend in de eerste klasse, is de competitie met onder andere overwinningen op stadsgenoten Zwaluwen en Victoria goed gestart.

Het vlaggenschip van de JO13 afdeling bij sv CWO is een team waar prestatie en plezier heel goed samengaan, zowel binnen als buiten het veld gaat men veel met elkaar om. Denk jij ook binnen dit team te passen en wil je een keertje mee trainen? Neem dan contact op via [email protected] en er zal contact met je worden opgenomen.

Sponsor Fundament Advies met kantoren in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek is verbonden aan meerdere sporten en verenigingen in de regio en noemt zichzelf niet voor niets 'de meest sportieve financieel dienstverlener'.

Met sv CWO heeft Fundament Advies een bijzondere band, niet alleen zijn zij hier al jarenlang lid van st. Businessclub CWO, maar werken eerdergenoemde Jeroen Onderdelinden en Bas Houweling in de Vlaardingse vestiging van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat 8a. Hiernaast is Fundament Advies verantwoordelijk voor alle zakelijke verzekeringen rondom sv CWO en zijn er inmiddels met de hulp van Fundament Advies de nodige woningen van CWO'ers gefinancierd.

Benieuwd naar wat Fundament Advies voor jouw situatie kan betekenen? Neem eens een kijkje op www.fundament-advies.nl.

 

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →