Categorieën

Service

FysioHolland Wandel5daagse

FysioHolland Wandel5daagse
Gezond

FysioHolland Wandel5daagse

  • Ingezonden mededeling
  • 08-09-2023
  • Gezond
FysioHolland Wandel5daagse

VLAARDINGEN - Bij FysioHolland geloven we dat wandelen het beste medicijn is. Daarom heeft FysioHolland Vlaardingen meegedaan aan de Nationale Diabetes Challenge. De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang hebben we in de Holy gewandeld met de deelnemers onder begeleiding van een professional. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor de gezondheid en daarnaast ook heel gezellig. En niet alleen voor mensen met diabetes. Iedereen kan meewandelen.

Om de Vlaardingen Diabetes Challenge op een passende wijze af te sluiten, organiseren me samen met diverse partners een Wandel5daagse. In de week van 11 september wandelen wel elke dag van maandag tot een vrijdag. Het exacte programma vindt u hieronder. Graag nodigen wij u uit om bij een van deze wandelingen aan te sluiten. Deelname is gratis, maar graag horen we wel van u dat u komt. Aanmelden kan via [email protected]. Komt u ook?

Programma FysioHolland Wandel5daagse

  • Maandag 11 september 16.00 uur vanaf de praktijk van FysioHolland Vlaardingen: Wandel mee met Errol Esajas, voormalig atleet en nu trainer en eigenaar van het Sport Performance Center in Rotterdam. Vragen over looptechniek en looptraining kunt u stellen aan Errol.
  • Dinsdag 12 september 13.30 uur: in samenwerking met SeniorenWelzijn organiseren we een soep wandeling.We starten om 13.30 uur bij de Bijenkorf en na afloop van de wandeling staat een heerlijk kopje soep voor u klaar.
  • Woensdag 13 september 13.30 uur vanaf de praktijk van FysioHolland Vlaardingen: wandel mee onder leiding van Fysiotherapeut Yannick Spruijt Bleeker. Tijdens de wandeling beantwoordt hij graag uw vragen over het voorkomen van wandel blessures.
  • Donderdag 14 september om 11.00 uur vanaf de praktijk van FysioHolland Vlaardingen: een blokje om. Speciaal voor degene die nog niet (zo) lang kunnen wandelen. Rollator geen probleem. De gezelligheid staat hier voorop. We rusten regelmatig even uit.
  • Vrijdag 15 september 13.30 uur: Wandel mee met leefstijlcoach Mariëlle Muis van Prevenzie. Heeft u vragen over een gezonde leefstijl of wilt u eens weten of een leefstijlcoach u zou kunnen helpen, sluit dan vooral aan bij deze wandeling. Mariëlle beantwoordt u vragen graag.

Wij zien u graag bij een van deze wandelingen! Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan even contact op met FysioHolland via telefoonnummer 010-474 80 00 of via emaill: [email protected].


FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Willem Lodewijklaan 58, Vlaardingen

Meer over FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen →