Categorie├źn

Service

Doe mee met de Vlaardingen Wandel Challenge

Doe mee met de Vlaardingen Wandel Challenge
Gezond

Doe mee met de Vlaardingen Wandel Challenge

  • Ingezonden mededeling
  • 29-03-2024
  • Gezond
Doe mee met de Vlaardingen Wandel Challenge

VLAARDINGEN - Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is, organiseert FysioHolland Vlaardingen in samenwerking met Seniorenwelzijn de Vlaardingen Wandel Challenge 2024. Dit betekent dat wij vanaf 6 mei elke week samen met een groep deelnemers wandelen door ons mooie Vlaardingen. Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Vlaardingen Wandel Challenge?

FysioHolland Vlaardingen en Seniorenwelzijn organiseren in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation de Vlaardingen Wandel Challenge 2024. Twintig weken lang wandelen we elke week op maandag om 14.00 uur met de deelnemers onder begeleiding van een professional in de Holy en omstreken. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor de gezondheid en daarnaast gezellig. De Vlaardingen Wandel Challenge 2024 staat open voor iedereen voor wie wandelen een goede manier is om in beweging te komen.

Voorafgaand aan de eerste wandeling vindt een uitgebreide intake plaats. We brengen uw conditie in kaart en bespreken met u uw individuele doelstellingen. Aan het eind volgt nog een hertest en zo nodig kijken we ook met u naar een geschikt vervolgtraject. Omdat we het geheel laagdrempelig willen houden, vragen we voor het totaalpakket een bescheiden eigen bijdrage van EUR 20,00.

Wanneer gaan we wandelen?

Op maandag 6 mei om 14.00 uur start de eerste wandeling van de Vlaardingen Wandel Challenge. Tijdens het wandelen houden we rekening met verschillen in wandeltempo. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kan lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 tot 5 kilometer. Om alvast in de stemming te komen voor de Vlaardingen Wandel Challenge organiseren we op 8 april a.s. een Voorjaarswandeling. We starten dan vanaf ontmoetingscentrum de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in Vlaardingen. Deelname is gratis. Aanmelden kan via email: [email protected].

Wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 010-4748000.


FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Willem Lodewijklaan 58, Vlaardingen

Meer over FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen →