Categorie├źn

Service

Geef je op voor de Zomerschool!

Geef je op voor de Zomerschool!
Onderwijs

Geef je op voor de Zomerschool!

  • Redactie
  • 26-05-2020
  • Onderwijs
Geef je op voor de Zomerschool!
VLAARDINGEN - De Vlaardingse Zomerschool 2020 gaat door! In zowel het ochtend- als het middagprogramma zien ze bij de organisatie, Stichting Aanzet, volop mogelijkheden om van deze jubileumeditie, ondanks de Coronamaatregelen, iets bijzonders te maken: ,,We houden natuurlijk rekening met de maatregelen in de anderhalve meter samenleving.''

Leerlingen die na de zomervakantie de overstap maken naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs kunnen meedoen. Misschien ben je er tijdens deze periode van thuisonderwijs achter gekomen dat je nog wel wat aandacht kunt besteden aan schoolvakken als Nederlands, Engels, rekenen en wiskunde, voordat je klaar bent voor een nieuw schooljaar in het voortgezet onderwijs? Misschien heb je zin om in de laatste twee weken van de zomervakantie leuke en sportieve activiteiten te doen? Meld je dan aan voor de Vlaardingse Zomerschool!

Het thema van deze tiende jubileumeditie is: Tien uit tien - Haal het beste uit jezelf! Meedoen is gratis! Er wordt alleen je enthousiaste deelname aan het volledige ochtend- én middagprogramma gevraagd.

Kijk voor meer info op de website Stichting Aanzet hier: www.stichtingaanzet.nl/VlaardingseZomerschool   

Twijfel niet te lang en meld je snel aan. Op dit moment is er nog plek voor dertien leerlingen maar vol = vol.

Stichting Aanzet

Van Beethovensingel 126, Vlaardingen

Meer over Stichting Aanzet →