Categorieën

Service

Gratis Jazz in Town Festival op Het Stadsstrand Vlaardingen

Gratis Jazz in Town Festival op Het Stadsstrand Vlaardingen
Uit

Gratis Jazz in Town Festival op Het Stadsstrand Vlaardingen

  • Redactie
  • 22-06-2023
  • Uit
Gratis Jazz in Town Festival op Het Stadsstrand Vlaardingen
VLAARDINGEN - Op zondag 2 juli is het Jazz in Town Festival terug! De tweede editie vindt opnieuw plaats op Het Stadsstrand van Vlaardingen tussen 14.00 en 20.00 uur. Een zonnige zondagmiddag met verschillende soorten Jazz, zomerse cocktails en heerlijk eten. Het festival is gratis toegankelijk. Op de line-up staan onder andere headliner FLiNK, Ratko Zjaca, Omara Lua, Rikenik en het Bart Lubking Duo.

FLiNK

‘Fris, Verassend en Anders’, dat is wat we volgens de Rotterdamse Jazzgroep kunnen verwachten als FLiNK op het podium staat. Met hun diepe, heldere melodielijnen en elektronische landschappen vertellen drie muzikanten een uniek, meeslepend verhaal dat tegelijk melancholisch is. Het resultaat van een mix tussen jazz, dub en hiphop. In 2019 brachten ze hun debuutalbum ‘It’s Dangerous’ uit, en afgelopen maart is het vervolg ‘Prioritize’ gepresenteerd. De band bestaat uit Arthur Flink op trompet & kets, Satindra Kalpoe op drums en Luciano Poli op bass.

Jazz in Town
Jazz in Town is een samenwerking tussen poppodium De Kroepoekfabriek, De Stadsgehoorzaal, en een drietal gastprogrammeurs uit de stad: Olaf Blaauw, Leo van der Helm & Jurre Nijman. Het doel van Jazz in Town is simpel: De meest magische jazz en op jazz geïnspireerde muziek naar
Vlaardingen halen. Van intiem en ingetogen tot groots en meeslepend. Laat je tijdens Jazz in Town verrassen door de jazzlegendes van nu en van de toekomst!

Jazz in Town Festival
Zondag 2 juli 2023
Open: 12.00 | Aanvang: 14.00 uur
Tickets: Gratis | Meer info op Kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →