Categorieën

Service

Help Rotary Vlaardingen het alleenstaandendiner een succes te maken!

Help Rotary Vlaardingen het alleenstaandendiner een succes te maken!
Nieuws

Help Rotary Vlaardingen het alleenstaandendiner een succes te maken!

  • Redactie
  • 21-11-2021
  • Nieuws
Help Rotary Vlaardingen het alleenstaandendiner een succes te maken!

Het alleenstaandendiner van Rotary vindt hopelijk in het voorjaar plaats.

VLAARDINGEN - Al vele jaren organiseert Rotaryclub Vlaardingen in december het 'Alleenstaanden diner'. In de donkeren decembermaand worden honderd alleenstaande ouderen uit Vlaardingen uitgenodigd voor een mooie avond in het Delta Hotel, waar zij worden getrakteerd op een viergangendiner in een sfeervol aangeklede zaal, met live muziek en een kerstverhaal. De leden van Rotaryclub Vlaardingen doen de bediening én zorgen ervoor dat de gasten veilig worden opgehaald en thuisgebracht. Een feestavond waar menigeen al ver van te voren naar uitkijkt. Deze avond wordt gefinancierd door de opbrengst van de verkoop van Sinterklaaslekkernijen, samengesteld en vers bereidt door de Vlaardingse 'huisbanketbakker' Herweijer.

Helaas gooit ook dit jaar Corona roet in het eten en heeft Rotary Vlaardingen moeten besluiten deze feestavond te verplaatsen. Maar van uitstel komt geen afstel, want deze editie staat nu gepland voor voorjaar van 2022. En hoe meer lekkernijen u koopt, hoe meer mensen zij een hele gezellige avond kunnen bezorgen!

Doet u mee?! Het werkt heel eenvoudig! U bestelt voor uzelf, uw familie en/of uw relaties een Sinterklaassmulpakket, boterletter of boterstaaf via deze link. De meeropbrengst van uw bestelling komt voor 100 procent ten goede aan het Alleenstaandendiner. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of afhalen op één van de afhaallocaties. Helpt u mee om meer dan honderd alleenstaande Vlaardingse ouderen een mooie avond te bezorgen? Bestellen is eenvoudig en kan al vanaf 1 stuk!

Namens alle dames en heren die deelnemen aan het Alleenstaandendiner en de leden van Rotary Vlaardingen: bij voorbaat dank voor uw bestelling!