Categorieën

Service

Het Lyceum Vos haalt €1750 op voor Stichting KiKa

Het Lyceum Vos haalt €1750 op voor Stichting KiKa
Onderwijs

Het Lyceum Vos haalt €1750 op voor Stichting KiKa

  • Redactie
  • 16-03-2024
  • Onderwijs
Het Lyceum Vos haalt €1750 op voor Stichting KiKa

VLAARDINGEN - Op 20 december 2023 organiseerde Het Lyceum Vos een Goede Doelen Markt ten gunste van Stichting KiKa - Kinderen Kankervrij. Met trots kon de school donderdag 14 maart het ingezamelde bedrag bekendmaken. Onder leiding van de leerlingenraad en onderwijsassistent en leerlingcoach Dorinda Creemers is er tijdens deze bijzondere dag een indrukwekkend bedrag van € 1.750 ingezameld voor het goede doel.

In een aula vol derdejaarsleerlingen werd de cheque overhandigd aan Ellen Nijssen, die namens KiKa de cheque in ontvangst nam tijdens een feestelijke ceremonie. De leerlingen werden hierbij getrakteerd op een welverdiend stukje taart.

De Goede Doelen Markt op Het Lyceum Vos is een jaarlijks terugkerende activiteit, waarbij leerlingen en docenten hun talenten en creativiteit tentoonspreidden voor het goede doel. Zelfgemaakte producten, unieke handwerken en tweedehands spullen waren erg populair onder de bezoekers. Daarnaast werden heerlijke snacks zoals popcorn, warme chocolademelk en wafels verzorgd door de leerlingenraad, terwijl er een spannende loterij plaatsvond.

De school benadrukt het belang van de jaarlijkse Goede Doelen Markt om de leerlingen bij te brengen dat het waardevol is om zich in te zetten voor een ander. ‘We zijn enorm blij dat de leerlingen samen tot dit resultaat zijn gekomen.’ Het Lyceum Vos kijkt met trots terug op deze geslaagde avond en bedankt alle betrokkenen voor hun waardevolle bijdrage aan dit prachtige initiatief.

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Postbus 6040, Vlaardingen

Meer over Vlaardingse Openbare Scholengroep →