Categorieën

Service

Holy Open toernooi in Lustrumjaar!

Holy Open toernooi in Lustrumjaar!
Sport

Holy Open toernooi in Lustrumjaar!

  • Redactie
  • 02-07-2014
  • Sport
Holy Open toernooi in Lustrumjaar!

TENNIS - Volgende week vindt al weer het Holy Open 2014 toernooi plaats, dit jaar wordt er van zaterdag 5 tot en met zondag 13 juli gespeeld op de nieuwe banen van TV Holy aan de Willem de Zwijgerlaan.

De inschrijftermijn zit er inmiddels op, er zijn bijna 300 inschrijvingen hebben genoteerd, variërend van categorie 2 tot en met 8. Nieuw dit jaar dat het toernooi werkt via het Actual Rating systeem. Dus de actuele speelsterkte is van belang en niet wat er aan het begin van het seizoen op het bondspasje staat vermeld. 

Na de loting worden de definitieve categorieën bekend gemaakt, we kunnen alvast verklappen dat we vele spannende en sportieve wedstrijden in zowel de hoge als de lage categorieën verwachten! Natuurlijk houden we rekening in de speelschema’s met de Oranje voetbalmannen in Brazilië. 

Natuurlijk is het ook voor het niet-tennissende publiek ook weer een feest om deze week  aanwezig te zijn; de bar is geopend, de muziek draait en natuurlijk ontbreken de hapjes ook dit jaar niet! Op vrijdag avond zal zanger Andrew Dean een spetterend optreden verzorgen, waarbij de voetjes van de vloer zullen gaan! 

Zondag middag 13 juli worden de finales gespeeld, natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze middag te komen kijken, de bbq staat aan!