Categorieën

Service

ICTaanbieding op Vlaardingen24

ICTaanbieding op Vlaardingen24
Bedrijven nieuws

ICTaanbieding op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 30-05-2014
  • Bedrijven nieuws
ICTaanbieding op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt ICTaanbieding op 'Onze Bedrijven'. ICTaanbieding is vorig jaar gestart, met als belangrijkste doel het ondersteunen van de kleinere bedrijven in en buiten de regio. ICTaanbieding is een jong en dynamisch bedrijf en werkt continu aan het verbeteren van de dienstverlening en service.
 

Een nieuwe bedrijfswebsite nodig?

Een goede, krachtige bedrijfswebsite is tegenwoordig onmisbaar in iedere onderneming! Ongeacht de aard van uw bedrijf, een klant of potentiële klant gaat tegenwoordig altijd via het internet op zoek naar u, als bedrijf. ICTaanbieding ontwikkelt kwalitatief goede websites, welke u zelf kunt onderhouden. Zij zorgen door middel van een makkelijke hand-out dat alles duidelijk is, en zij garanderen dan ook dat u het beheer gemakkelijk zelf kunt doen. Mocht u het liever uit handen geven dan kunnen wij uw website uiteraard ook onderhouden en beheren! 

Een nieuwe bedrijfswebsite is al mogelijk vanaf 299 euro 

 

Laagdrempelig

ICTaanbieding vindt het fijn om in contact te blijven met alle klanten. Persoonlijk contact vinden zij belangrijk. Ze zijn dan ook graag bereikbaar voor u. Ongeacht de dag of het tijdstip via het noodnummer. Bij dringende zaken kunt u er op rekenen dat zij direct voor u aan de slag gaan.

 

ICT advies en dienstverlening 

ICTaanbieding merkt dat er in het MKB veel fout gaat in de ICT, iets wat u als ondernemer uiteraard veel geld kost. Zij werken graag met u samen aan een zorgeloze ICT. Zij dringen er niet op aan om uw ICT uit handen te geven, maar kijken juist met u samen naar slimme oplossingen die het voor u gemakkelijker maken.

Dus bent u opzoek naar een professioneel bedrijf dat van uw website een professioneel visitekaartje maakt, of ondersteuning biedt bij uw ICT omgeving. Neem dan vrijblijvend contact op.''

Xenos

Kuiperstraat 27, Vlaardingen

Meer over Xenos →