Categorieën

Service

Iedereen geslaagd voor Anglia examen Mavo Vos

Iedereen geslaagd voor Anglia examen Mavo Vos
Onderwijs

Iedereen geslaagd voor Anglia examen Mavo Vos

  • Redactie
  • 21-04-2023
  • Onderwijs
Iedereen geslaagd voor Anglia examen Mavo Vos
VLAARDINGEN - De leerlingen van De Mavo Vos hebben opnieuw hun uitstekende Engelse taalvaardigheden tentoongesteld, door allemaal met succes deel te nemen aan het jaarlijkse Anglia examen. Dit examen is internationaal erkend en biedt leerlingen de mogelijkheid om hun taalniveau te bewijzen en zo een officieel Anglia-certificaat te behalen. Het behaalde certificaat is een mooie erkenning voor de leerlingen, en voor degenen die het examen op een hoger niveau hebben afgelegd, kan dit zelfs een voordeel bieden in hun vervolgopleiding. 

De school is verheugd dit nieuws te delen. Mitchell van Schelven, de Anglia-coördinator van De Mavo Vos, zegt: ,,Als school zijn we natuurlijk bijzonder trots op het slagingspercentage van 100%. De leerlingen hebben een prachtige prestatie geleverd en we willen hen van harte feliciteren met hun behaalde resultaten.'' 

Tijdens de voorbereidingen voor het Centraal Examen, werden de leerlingen door de school in het zonnetje gezet. Met gebak werd het behalen van het certificaat gevierd. De Mavo Vos is ontzettend blij met de inzet van haar leerlingen en kijkt uit naar de resultaten van de landelijke examens.

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Postbus 6040, Vlaardingen

Meer over Vlaardingse Openbare Scholengroep →