Categorieën

Service

Ik en mijn Valentijn op de Jozefmavo

Ik en mijn Valentijn op de Jozefmavo
Onderwijs

Ik en mijn Valentijn op de Jozefmavo

  • Redactie
  • 21-02-2021
  • Onderwijs
Ik en mijn Valentijn op de Jozefmavo

Winnaars van de fotowedstrijd Maud met Pien

VLAARDINGEN – Voor Valentijnsdag hadden ze op de St.-Jozefmavo een Valentijn-fotowedstrijd onder de leerlingen uitgeschreven. Daar werd massaal op gereageerd met heel mooie foto’s waar de liefde vanaf spatte. Niet alleen tussen jongeren, maar ook de liefde van sommige leerlingen voor hun huisdier. De winnares was Maud uit klas 3F. Zij heeft een leuk Valentijnpakket gekregen.

Het verhaal bij de winnende foto:

,,Hallo, ik ben Maud en dit is ons konijn Pien en ze is een Duitse hangoor. Ze is vier jaar geleden samen met haar zusje bij ons komen wonen toen ze nog maar acht weken oud waren. Ik ben dol op haar omdat ze super lief is en ook gevoelig. Ze vindt het niet fijn om opgepakt te worden, maar als je eenmaal met haar zit merk je daar niks meer van. Ze vindt het vooral leuk als je bij het hok komt met een lekker stukje brood, cracker, sla of wortel. Maar natuurlijk ook voor een knuffel! Ze snuffelt ook altijd meteen aan je handen of je wat eten heb. In het begin was ze nogal schuw, maar dat is nu alleen nog maar een beetje schrikken als er iemand aan komt. Daarom vind ik haar het liefste en schattigste konijn!!

Een paar maanden geleden is haar zusje onverwacht overleden maar gelukkig gaan we binnenkort een nieuw maatje voor haar halen zodat ze niet meer alleen is.’’

Op de andere foto's staan achtereenvolgens Emma met haar zus, Jaime en Bo, Samentha en haar hondje Cheff en Sophie met haar kat Charlie.

 

Jozefmavo

Willem de Zwijgerlaan 240, Vlaardingen

Meer over Jozefmavo →