Categorieën

Service

IKV Haringparty bij District U wordt feestelijk én bijzonder

IKV Haringparty bij District U wordt feestelijk én bijzonder
Bedrijven nieuws

IKV Haringparty bij District U wordt feestelijk én bijzonder

  • Ingezonden mededeling
  • 31-05-2023
  • Bedrijven nieuws
IKV Haringparty bij District U wordt feestelijk én bijzonder
VLAARDINGEN - Net als in andere jaren organiseert IKV op maandag 19 juni de jaarlijkse Haringparty voor haar leden. De Vlaardingse ondernemersvereniging doet dat op een wel heel bijzondere locatie. Het event vindt dit jaar plaats in District U - het voormalige Unilever-terrein - waar nu al, maar zeker in de komende jaren, veel spannende ontwikkelingen plaatsvinden. Alle IKV-leden zijn, samen met hun partner, welkom op dit zomerse feest. Natuurlijk hopen we op mooi weer, maar we zorgen in elk geval voor heerlijk eten, nieuwe haring en volop gezelligheid met muziek en andere feestelijkheden.

Zoals altijd is de IKV Haringparty het moment waarop we de Nieuwe Haring presenteren. Dit jaar zal Pronk Poissonnerie de haring verzorgen en uitserveren. Maar ook andere IKV-leden helpen mee om de inwendige mens van allerlei lekkers te voorzien. De Oesterparel is aanwezig om, via zijn ‘oestermeisjes’ de bezoekers deze lekkernij uit te delen. Het Delta Hotel zorgt voor een satéschotel en een heerlijk dessert. En het nieuwe IKV-lid Frietmoment zorgt dat we op het evenementterrein een versgebakken zak patat kunnen krijgen.

Organisatie door DistrictNU
Het eveneens nieuwe IKV-lid DistrictNU, de projectmanager van District U, zorgt voor de inrichting en aankleding van het festivalterrein. Deze bevindt zich rondom de oude brandweerkazerne van Unilever, die nu een gezellige kroeg is. Ook verzorgt District NU de drankjes, die zowel in de kroeg als op het festivalterrein zelf via zelf aan te schaffen muntjes te verkrijgen zijn. De IKV Haringparty wordt omlijst door zomerse muziek; wie deze verzorgt blijft nog even een verrassing.

Wil je deze IKV Haringparty niet missen, meld je dan - samen met je partner - snel aan!

Nog geen lid? Hier vind je meer informatie!