Categorieën

Service

IKV Ondernemend Vlaardingen brengt ondernemers ook online bij elkaar

IKV Ondernemend Vlaardingen brengt ondernemers ook online bij elkaar
Nieuws

IKV Ondernemend Vlaardingen brengt ondernemers ook online bij elkaar

  • Advertorial
  • 20-04-2020
  • Nieuws
IKV Ondernemend Vlaardingen brengt ondernemers ook online bij elkaar
VLAARDINGEN - In deze bijzondere tijden vindt IKV Ondernemend Vlaardingen het belangrijk om snel en gericht met haar leden te kunnen communiceren. Meer nog dan tot op heden, communiceren we via digitale wijze. Daarvoor hebben we uw actuele NAW-gegevens nodig. Ga naar onze website, log in op uw account, en check of uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer correct zijn ingevuld. Dan brengen wij u up-to-date!

Help elkaar, nu ook via het Forum op IKV.nu
Met de introductie van het Forum op de website van IKV Ondernemend Vlaardingen hebben we een extra hulpmiddel in deze lastige tijden. Via dit forum kunt u collega’s vragen stellen, maar ook hulp aanbieden of juist om hulp vragen. De herintroductie van het forum komt met een paar extra functies:
  • Leden krijgen een mail als er een nieuw bericht is geplaatst
  • Leden krijgen een mail als er een reactie is op een bericht waar ze bij betrokken zijn
  • Mensen van buitenaf kunnen een ‘gast account’ aanmaken. Met dit account kunnen ze inloggen en reageren op het forum
  • Bekijk het forum en lever uw bijdrage op ikv.nu/forum

Op 20 april online netwerken en ervaringen uitwisselen
Op maandagmiddag 20 april gaat onze reguliere iCafé helaas niet door. Maar daar hebben we een oplossing voor. We organiseren een online bijeenkomst. Via MS Teams kunnen alle leden op 20 april om 16.30 uur inloggen voor een uitwisseling van ideeën en ervaringen waarmee we deze coronacrisis doorkomen. Hoe houd jij het bedrijf draaiende? Wat kun je doen om je mensen thuis aan het werk te houden? Waar liggen de kansen in deze crisisperiode? En van welke regelingen of hulp kun je gebruik maken om de continuïteit van je onderneming zeker te stellen?

Kortom, log in op maandagmiddag 20 april, om 16.30 uur, en luister naar de ervaringen van collega’s en geef daar ook je eigen reactie. Klik op deze link en krijg toegang tot het event.

Restaurant Molenexpositiecentrum B.V.

Hogewerf 68, Vlaardingen

Meer over Restaurant Molenexpositiecentrum B.V. →