Categorieën

Service

IKV peilt behoefte aan organisatie van corona-teststraat

IKV peilt behoefte aan organisatie van corona-teststraat
Nieuws

IKV peilt behoefte aan organisatie van corona-teststraat

  • Advertorial
  • 25-01-2021
  • Nieuws
IKV peilt behoefte aan organisatie van corona-teststraat
VLAARDINGEN - De ondernemersverenigingen SchiedamHavens, IKV en Move slaan de handen inéén om samen de verspreiding en de gevolgen van corona tegen te gaan. Het doel daarvan is dat de aangesloten leden zoveel mogelijk kunnen doorwerken. Om dit te realiseren organiseren we digitale bijeenkomsten waarin we onderzoeken of bedrijven behoefte hebben aan de beschikbaarheid van gezamenlijke corona(snel)testen en daaraan willen meewerken.

Om in kaart te brengen hoe groot de behoefte is aan een gezamenlijke teststraat, nodigen wij alle IKV-leden uit voor een digitale voorlichtingsbijeenkomst. Er vinden twee digitale bijeenkomsten plaats; één op dinsdag 26 januari 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur en één op donderdag 28 januari 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten vertellen Ralf van Orsouw (wetenschapper) en Aethon-directeur Ad Verwijs hoe een teststraat werkt en welke testmogelijkheden er zijn. Uiteraard is er na afloop van de presentaties volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Organisatie

Voor de mogelijke opzet van een (snel)teststraat of het testen op locatie hebben we contact met Aethon. Aethon heeft de middelen beschikbaar om een (snel)teststraat op te zetten en op locatie testen af te nemen. In beide situaties worden de testen uitgevoerd door medisch personeel. Alle testen zijn gevalideerd. Meer informatie staat op de website van Aethon.

Aanmelden

Als je wilt deelnemen aan een van de digitale bijeenkomsten, meld je dan aan door een email te sturen naar John Geerlings (bestuurslid ondernemersvereniging SchiedamHavens) via [email protected]. Vermeld daarbij je naam, bedrijfsnaam en welke datum je voorkeur heeft. Vervolgens ontvang je van de organisatie via Teams een uitnodiging voor een van de bijeenkomsten.

Restaurant Molenexpositiecentrum B.V.

Hogewerf 68, Vlaardingen

Meer over Restaurant Molenexpositiecentrum B.V. →