Categorieën

Service

IKV: voor ondernemers die er zin in hebben!

IKV: voor ondernemers die er zin in hebben!
Bedrijven nieuws

IKV: voor ondernemers die er zin in hebben!

  • Ingezonden mededeling
  • 12-10-2023
  • Bedrijven nieuws
IKV: voor ondernemers die er zin in hebben!

De enthousiaste programmacommissie zorgt ervoor dat ondernemers op gezellige, informele bijeenkomsten kunnen samenkomen.

VLAARDINGEN - Kom je naar de bijeenkomsten van IKV Ondernemend Vlaardingen? Klinkt leuk, maar waarom zou ik: netwerkenbijeenkomsten zijn toch saai? Ondernemersclubs hebben last van terugloop van leden. Ze zijn niet meer van deze tijd. Of ze zijn alleen bedoeld voor de ‘statige’ ondernemer. En dat ben ik niet!

Deze en meer van dit soort geluiden krijgt IKV Ondernemend Vlaardingen ook nog vaak te horen. Vandaar dat een paar jaar geleden het roer is omgegooid. IKV vaart een nieuwe koers, mede geïnspireerd door een groep nieuwe leden in de programmacommissie.

Flinke ledengroei

Met als gevolg dat de IKV als een van de weinige ondernemersverenigingen in Nederland een ledengroei doormaakt en wekelijks iets groter wordt. Inmiddels bestaat het ledenbestand uit een mooie mix van enthousiaste mannen en vrouwen. Vooral het groeiend aantal jongeren en ondernemende vrouwen laat steeds meer van zich horen. Zij leren graag van de ‘oude garde’ en andersom. Niet geheel toevallig is dat ook één van de speerpunten van IKV Ondernemend Vlaardingen: netwerken en kennis delen!

Energiek en enthousiast

Daarom is netwerken en kennis delen bij IKV allesbehalve een chique en statige bedoening. Het gebeurt eigenlijk altijd en vooral in de sfeer van nieuwe eet- & drinkthema`s of -concepten. Deze worden aangepast aan het bedrijf of de locatie waar we te gast zijn. Het zijn in elk geval geen stijve, exclusieve zittende diners, maar energieke, enthousiaste walking diners en borrels. Op die momenten is er volop gelegenheid voor gezellige gesprekken, het uitwisselen van ervaringen en het leggen van nieuwe contacten of samenwerkingen. Dat de leden dit waarderen is goed te zien in de opkomst bij bijeenkomsten. Deze wordt steeds groter en daardoor komen ook geregeld niet-leden langs om kennis te maken. Wil jij dat ook? Schrijf je in voor een bijeenkomst via de Agenda!

Nieuwe, lokale verbindingen

Het gevolg? Er ontstaan veel nieuwe, lokale verbindingen en meerdere ondernemers of managers in onze regio kunnen en willen al niet meer zonder IKV Ondernemend Vlaardingen. Zo geeft Dirk Overbeeke, directeur van het Delta Hotel aan, dat hij - sinds hij twee jaar geleden persoonlijk bij de IKV zit - al meer dan vier landelijke leveranciers heeft ingeruild voor leveranciers uit de regio. ,,Dat is nu ook zo’n waarde waar de IKV voor staat'', zegt Overbeeke. ,,Je komt in contact met elkaar, versterkt de lokale economie. Het is collectief ondernemen in optima forma! En dat alles onder het genot van creatieve frisse informele bijeenkomsten.'' Dat is typisch Ondernemend Vlaardingen, wanneer zien we jou?

Ga naar IKV.nu/agenda en meld je aan voor een kennismaking.