Categorie├źn

Service

Jongens Dynamiek in actie in districtswedstrijden

Jongens Dynamiek in actie in districtswedstrijden
Sport

Jongens Dynamiek in actie in districtswedstrijden

  • Redactie
  • 20-02-2023
  • Sport
Jongens Dynamiek in actie in districtswedstrijden
VLAARDINGEN - De jongens van VG Dynamiek hebben tussen november en februari deelgenomen aan vier districtswedstrijden in Zoetermeer. De twee jongste jongens van de groep, Jelle Tempelman en Valentijn Menegazzi, hebben deelgenomen aan twee meetmomenten. Zie lieten op zes onderdelen een oefening zien die werd beoordeeld met een sticker, waarbij de gouden sticker voor een perfecte uitvoering stond. Het eerste meetmoment in december verdienden ze zilveren en bronzen sticker, het tweede meetmoment was er zelfs een gouden sticker voor Valentijn op het onderdeel voltige en handstand.

Het team Pupil C wat bestond uit Eli Dors, Dylano Zonneveld en Paskal Vijfvinkel, nam deel aan de wedstrijden in een team samen met DOS Naaldwijk. Zij hebben erg hun best gedaan wat resulteerde op de 1e wedstrijd (19 nov) in een derde plaats, op de tweede wedstrijd (17 dec) in een tweede plaats. In het nieuwe jaar resulteerde het op 21 januari in een vierde plaats en op 18 februari behaalden zij een vijfd5e plaats.

Sami Belmeki deed dit jaar mee in de categorie Instap A, dit is in de eerste divisie wat een erg hoog niveau is waar veel tegenstand is. Op 21 januari nam Sami deel in een team samen met Velocitas Gouda en behaalden zij de vierde plaats, op 18 februari deed Sami mee met het team van O&O Zwijndrecht en behaalden ze de vierde plaats.

Sam van Pelt heeft deelgenomen in de categorie Jeugd C. In november en december deed hij dat in een team samen met OKK Gorinchem, zij behaalden twee keer de derde plaats. In januari en februari nam Sam deel in het team met Velocitas Gouda en Die Haghe, dit team behaalde twee keer de eerste plaats. Individueel behaalde Sam op 21 januari de tweede plaats, op 18 februari lukte het Sam om individueel de eerste plaats te behalen.

Overal een druk jaar voor de jongens met mooie resultaten, op naar volgend seizoen.