Categorieën

Service

Jongerendebat rond lokale verkiezingen in Kroepoekfabriek

Jongerendebat rond lokale verkiezingen in Kroepoekfabriek
Politiek

Jongerendebat rond lokale verkiezingen in Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 26-02-2022
  • Politiek
Jongerendebat rond lokale verkiezingen in Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op zaterdag 12 maart organiseert Local Future Collective een jongerendebat in De Kroepoekfabriek. Deze avond zal in het teken staan van de aankomende verkiezingen. Als onderdeel van het programma krijgen jongeren de mogelijkheid om vragen te stellen aan de politici.

2022 is het jaar waarin we weer naar de stembus gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen en dus politiek Vlaardingen opleeft; we zullen weer veel campagnes en debatten zien van Vlaardingse politici.

Local Future Collective is jongerencollectief dat is ontstaan uit een samenwerking tussen de Gemeente Vlaardingen en De Kroepoekfabriek. Deze partijen vinden het belangrijk dat lokale jongeren ook hun stem kunnen laten horen. Dit debat is hét moment voor Vlaardingse jongeren om vragen te stellen over de dingen die hen op dit moment aangaan.

Het jongerendebat

LFC host een debat om de jeugd van Vlaardingen dichter bij de politiek te brengen dit jaar. Voor dit debat willen we graag alle aan de verkiezingen deelnemende politieke partijen in Vlaardingen verzoeken om hun jongste partijlid af te vaardigen, bij voorkeur niet de lijsttrekker. Die maken immers een dag eerder al hun opwachting tijdens het debat in de Stadsgehoorzaal!

Er is voor gekozen om tijdens dit debat drie onderwerpen centraal te stellen in blokken van +/- twintig minuten, namelijk: huisvesting, uitgaan/evenementen en de klimaatcrisis. Het is de bedoeling dat er 1- op-1 debatten worden gevoerd, en dat er in het programma ruimte is vragen van jongeren uit het publiek.

Datum: Zaterdag 12 maart
Tijd: 20,00 – 23.00
Locatie: De Kroepoekfabriek
Aanmelden via I: localfuturecollective.nl/lfc-jongerendebat

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →